Mesaj Sayısı : 66 Yaş : 29 Nerden : Antalya Lakap : Sparco Ruh Halim : Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 03/12/08
Konu: Almanızı Tercih Ederim Perş. Ara. 04, 2008 11:20 pm
Ya Arka Sokakların msn adresini suana kadar kim kime verdi ya msn adresini ama ben inanıyorum gerçekten olacak görüşecem ben....
arka sokaklar 26 Acemi Üye
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 32 Nerden : ben eskişehirden bir hayranım onun içnde bu siteye üye oldum. İş/Hobiler : öğrenci yaratıcı tiyatro Lakap : savaşcı Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 04/02/09
SEN BİZLE DALGAMI GEÇİYORSU YAH ARKADAŞ BU İMKENSIZ.
mesut delisi... Acemi Üye
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 29 Nerden : aydın Ruh Halim : Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 11/02/09
Konu: Geri: Almanızı Tercih Ederim Çarş. Şub. 11, 2009 11:25 am
ya gerçekten mantıksız nasıl olcak o
SagopaKajmer7514 Üye
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 29 Nerden : Rize Lakap : Harry Potter Cinsiyet : Ruh Halim : Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 24/04/09
Konu: Geri: Almanızı Tercih Ederim Paz Mayıs 10, 2009 6:16 pm
bencede imkansız bisey bu...hemde bir kisi gelir verir sana al bu mesutun msn der ama aslında olmaz..mesut dıye ısletır senı
darkangel Acemi Üye
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 29 Nerden : erzurum Cinsiyet : Ruh Halim : Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 17/05/09
Konu: Geri: Almanızı Tercih Ederim Ptsi Mayıs 18, 2009 4:29 pm
birsürü mesut adlı kişi var veya dizideki adlardan...onlar gibi işletirrrr o yüzden ben pek bazen bir kaç kişi sitelerinde görüyorum oyuncular yazıyo onlarada inanmıyorum ben çünkü ne malum başkası olduğu sonuçta görmüyoruz biz onları
~~sevKoLik_iremM~~ Acemi Üye
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 29 Nerden : Manisa Cinsiyet : Ruh Halim : Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 04/07/09
[b]onlarda insan onlarında msn adresi vardır.....Olsa bile biz eklesekte onların bizi kabul edeceği ne malum....
Petek_Tugba Acemi Üye
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 30 Nerden : Trabzon İş/Hobiler : Öğrenci_Müzik Dinlemek Lakap : Crazy Cinsiyet : Ruh Halim : Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 20/02/10